Zit je met een Q? Wie weet vind je de A hier.

Bestelling
Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen bevestiging gekregen?

Check eerst je account, vind je je bestelling hierin terug dan is ze gelukt.
Niks gevonden en geen bevestigingsmail gehad? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Maak je trouwens geen zorgen: afgeschreven geld krijg je in deze situatie zeker terug.

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen?

Nee, geplaatste bestellingen kunnen niet meer worden aangepast. Is je bestelling nog niet verzonden, dan kan je ze wel nog annuleren.

Hoe annuleer ik een bestelling?

Bestellingen bekijken en beheren doe je via je account. Wil je een bestelling annuleren, dan doe je dat dus ook daar.

Betaling
Hoe kan ik betalen?

Je kan op verschillende manieren je bestelling betalen, maar welke methode je ook kiest je betaalt steeds veilig.

Beschikbare betaalmethodes: Maestro of Bancontact, Belfius Direct Net, ING Home’pay, KBC Payment button, Sofort banking of iDEAL.

Ik kreeg een kortingscode, hoe kan ik die gebruiken?

Leuk, je hebt een kortingscode! Ga naar ‘bekijk je winkelmand’ en vul onder het overzicht van je bestelling je code in. Nog even op de knop ‘toepassen’ klikken en de klus is geklaard.

Bezorging
Hoe snel wordt mijn pakket bezorgd?

Van zodra we je betaling gekregen hebben gaan we aan de slag. Heb je voor 22u besteld, dan heb je voor leveringen in België of Nederlands je  pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis.

Wordt mijn bestelling gratis bezorgd?

Als je bestelling minstens €25 bedraagt, dan nemen wij de verzendkosten op ons.
Bestel je voor minder dan €25 dan betaal je €5 verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling overal in de wereld laten leveren?

Bestellingen kunnen enkel geleverd worden in de BENELUX (België, Nederland, Luxemburg).

Retour
Mag ik mijn artikelen retourneren?

Heb je je vergist of is het product dat je bestelde toch niet helemaal wat je wou?  Geen nood, je krijgt 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Zorg er wel voor  dat je onze producten onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt.

Hoe stuur ik mijn artikelen terug?

Wil je je artikelen retourneren, dan geef je ons best een seintje. Stuur een mail naar webshop@ballonmedia.com met het artikel dat je wil terugzenden en het adres vanwaar je het pakket retour stuurt. Wij bezorgen je dan zo snel mogelijk een retourbon waarmee je je pakje gratis kan opsturen.

Klachten
Ik heb een klacht, waar kan ik hiermee terecht?

Heb je een klacht? Dan willen wij natuurlijk graag een oplossing zoeken.

Je kan ons contacteren via het contactformulier op onze site of mail ons via webshop@ballonmedia.com

Mijn gegevens
Hoe maak ik een account aan?

Heb je nog geen account?
Klik dan bovenaan de pagina op registreren en vervolgens op maak een account aan. Vul je gegevens in en binnen enkele klikken heb je een account op de leukste webshop in (strip)boekenland.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Hoofdletter hier, extra cijfertje daar…  niet altijd gemakkelijk om al die verschillende wachtwoorden te onthouden. Gelukkig is een nieuw wachtwoord aanvragen wel supermakkelijk: klik bovenaan de pagina op inloggen en vervolgens onderaan het kadertje op wachtwoord vergeten, vul je e-mailadres in en je krijgt meteen een link toegestuurd  om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Verhuisd? Nieuwe gebruikersnaam? Je wijzigt je gegevens makkelijk in je account.

Waar vind ik de details van mijn bestelling?

Je account is the place to be, hier vind je alles terug.

Welke gegevens hebben jullie van mij en hoelang bewaren jullie die?

Wij bewaren enkel de gegevens die jij zelf invult tijdens het bestellen, zoals je naam, e-mailadres en het leveradres. Die gegevens gebruiken we om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Alle gegevens die jij invult worden bewaard in onze database, die is goed  beveiligd zodat niemand erin kan rondneuzen. Wil je meer weten? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

We zijn wettelijk verplicht om je gegevens minstens 7 jaar te bewaren. Het gaat dan om de gegevens die we gebruiken om je bestelling te verwerken en de overeenkomst uit te voeren die je met ons hebt gesloten.  Indien je 7 jaar niet actief bent geweest op onze webshop, verdwijnen jouw gegevens uit onze database.

Hoe verwijder ik mijn account?

Je kan je account zelf verwijderen door in te loggen op je account en daar op ‘verwijder account te klikken’. We verwijderen dan alle gegevens van jou, buiten de gegevens die we op basis van de wet moeten of mogen bewaren.

Delen jullie mijn gegevens met derden?

Wij houden van delen, buiten als het om jouw gegevens gaat. De info die je aan ons geeft delen we enkel met onze partners als zij jouw gegevens nodig hebben om jou pakket op de juiste plaats te bezorgen. Meer hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Ander
Waar kan ik suggesties doen voor nieuwe producten?

Heb je een suggestie om ons assortiment nog beter te maken? Dan horen wij dat graag! Spui al je ideeën via het contactformulier.